Matlaging med Caroline - Online Italiensk matlagingkurs

  • 13 Apr 2021
  • 6:30 PM - 9:00 PM
  • Online Kurs
  • 5

Registration


Registration is closed

Vi kan ikke reise men det er ingenting som kan hindre oss i å reise med fantasien ved kjøkkenbenken og middagsbordet. 

På tirsdag 13 april kl 18.30 går reisen til Italia med smaker og dufter fra det italienske kjøkkenet. 

Dere kommer direkte inn på kjøkkenet til Caroline i Italia. Caroline er kokk og har bodd i Italia i 40 år og drevet egen restaurant i Liguria i 15 år. 

Kveldens middag blir risotto med purre, rosmarin og sitron. Dere vil lære alle «hemmelighetene» om hvordan dere lager en ekte italiensk risotto.

Denne retten passer perfekt som «forrett» før du kry som en hane serverer grytesteken fra Liguria med de typiske ovnsstekte potetene som bare smelter i munnen. Og hvem har sagt at italienere ikke elsker saus. 

Grytesteken fra Liguria er ikke bare en «vanlig stek» den vil forvandle kjøkkenet ditt med dufter fra Italia med friske urter, hvitløk og chili. 

N.B. Vær obs på at du må dele litt av hvitvinen din med steken for at den skal bli like fornøyd som du er mens du kanskje selv nipper til et glass under matlagingen. 

Dere lager middagen sammen med Caroline fra bunnen av uten noe hokuspokus eller «juks» . Kurset varer i ca. 2 - 2-1/2 time hvor dere får mange tips og «hemmeligheter» innen italienske matlaging. 

Alle rettene som dere lager er beregnet for 4 personer, om dere er færre halverer dere ingrediensene ellers vil Caroline fortelle dere hva dere kan lage av restene som kanskje kan bli enda bedre enn originalen siden italienere er mestre på å forvandle rester til et nytt måltid. Italiensk Kulturforening i Stavanger
info@ikis.no
Powered by Wild Apricot Membership Software